Към съдържанието
5 практични причини да си вземете безжични слушалки

5 практични причини да си вземете безжични слушалки

Край на кабелите, които се усукват и причиняват неудобства навън

Нека си признаем: кабелите не улесняват живота ни. Простите задачи стават много по-трудни, когато непрекъснато се заплитат и губите време да разплитате кабелите на слушалките си, преди да можете да се насладите на слушане на каквото и да било.

Животът става по-лесен и приятен, когато отделяте по-малко време за разплитане и повече време в провеждане на важни обаждания. Това може да се постигне чрез използването на безжични слушалки.

Също забелязвали ли сте, че кабелите на слушалките ви се чупят лесно? Много кабели за слушалки са крехки и могат лесно да се повредят: понякога дори само след няколко седмици употреба. Това не се случва с безжични слушалки. Докато се грижите за слушалките си, като ги поставяте в кутийка в моментите, когато не ги използвате, те могат да ви издържат впечатляващо дълго време.

Това води до спестяване на пари за закупуване на нови слушалки и прекарване на повече време в слушане на избраното от вас аудио.

Жаковете за слушалки може да започнат да изчезват

Ако напоследък сте имали възможност да проверите най-новите смартфони, може би сте забелязали липсваща функция на телефона: жакът за слушалки. Тъй като безжичните слушалки стават все по-популярни, доставчиците на технологии виждат това и го използват в своя полза.

Без жак за слушалки, има повече място за по-голяма батерия и висококачествена камера. Може да не мине дълго време, докато други технически уреди, като лаптопи, тръгнат по стъпките им, за да участват в тази полезна тенденция.

Можете да мултитасквате по-лесно

Трябва да пуснете прахосмукачка или да почистите други часта на дома, но искате да продължите да слушате музика или подкаст? С безжичните слушалки е невероятно лесно да направите това.

Можете да се отдалечите от телефона си и да останете свързани. Можете да се отдалечите на 10 метра и да не пропуснете и дума от това, което слушате. Няма нужда да носите в ръка телефон или друго устройства и чистите с лекота, докато слушате. 

Вече не са твърде скъпи

Страхотното при безжичните слушалки е, че те стават все по-популярни с течение на времето, така че и цената продължава да намалява.

Дори и да са малко по-скъпи от кабелните слушалки, те вероятно ще издържат по-дълго и обикновено включват зарядна станция за презареждане на батерията.

Имат дълъг живот на батерията

Въпреки че е малко неприятно, че слушалките трябва да се зареждат, животът на батерията обикновено е доста дълъг. Някои могат да издържат до 30 часа с кутията за зареждане, а други могат да издържат поне 5 часа от едно зареждане.

Дори ако зареждате слушалките си за 30 минути, те могат да достигнат приблизително 75% зареждане.

За още интересни статии по теми свързани с умни устройства и потребителска електроника може да се абонирате за нашият бюлетин. Намерете ни във Facebook и Instagram. 

Предишна статия 5 предимства от използването на слънчеви генератори на открито

Сравни продуктите

{"one"=>"Изберете 2 или 3 артикула за сравнение", "other"=>"{{ count }} от 3 артикула са избрани "}

Изберете първия продукт за сравнение

Изберете втория продукт за сравнение

Изберете третия продукт за сравнение

Сравни